eSonar trawl sensorer

eSonar - trawl and seine sensors Med vores partner, eSonar, kan TeleServe tilbyde en high-tech suite af trawl og vod overvågnings sensorer, der ikke kan sammenlignes med andre.

WMed mere end 150 års kombineret erfaring inden for marine elektronik og den kommercielle fiskeindustri, tager eSonar stor stolthed i sine produkter og sin kundeservice.

TRAWL SENSOR (LINEAR CATCH SENSOR)

TrawlVue trawl sensorer Denne sensor anvendes til at holde øje med fangstraten i trawlet. Når fangstposen udvider sig på grund af fiskens vægt hives der i sensor ledningen og dette forårsager at aflæsningen på displayet stiger sammen med at fangsten stiger.

Ved overvågelse af fangsten, kan fangst sensoren reducere spildtiden som opstår når der trækkes et fuldt net, eller når man fortsætter med at slæbe efter nettet har passeret gennem fisken. Udover dette vil man, ved at have hældning og rulning til rådighed på fangst sensoren, reducere forekomst af beskadigelse på nettet forårsaget af rulning af fangstposen mens nettet fyldes op. Brugeren kan installere så mange sensorer på nettet som ønsket for at overvåge fangstens fremskridt.

Illustration af trawl med sensorer

Illustration af trawl med sensorer

SPECIFICATIONER

Mål: Net udvidelse/fangst-måling
Telemetrisk Frekvens: nominal 28 kHz; programmerbar
Vægt i luft: 6 kg
Batteritid: Op til 3 uger for den basale sensor
Frekvens: Programmerbar
Andre mål (valgfrit): Dybde, Temperatur, Pitch og Roll

for mere information om eSonar trawl sensorer