Satellit Kommunikation

Sea Tel / Cobham antenne hardware Med over 20 års erfaring i tele- og satellitkommunikation, kan TeleServe tilbyde de bedste kommunikationspakker til de bedste priser. Igennem globalt partnerskab med de førende udbydere af satellitkommunikation, har TeleServe mulighed for at tilbyde den helt rigtige tjeneste til dine behov og den bedste dækning i de områder du opererer i.

A-Å service

TeleServe ønsker ikke kun, at sælge et produkt. Vi ønsker at sælge dig en løsning. Vi finder altid den bedste løsning til vores kunder og deres behov, og vi arbejder med den største suite af tjenester på markedet.

TeleServe tilbyder alle tjenester; fra planlægning af et projekt, design, undersøgelser, indkøb og installation, til tests og idriftsættelse af systemer.

TeleServe's ingeniører i felten er uddannet og certificeret til installation og vedligeholdelse på en bred vifte af antenner. Vi har mere end 20 uddannede interne felt-montører baseret i Asien, Australien, Europa og Amerika, der kan mobiliseres inden for 24 timer. Hvis service i felten er påkrævet, er vores globale netværk af certificerede montører aldrig langt væk.

Sammen med vores partnere, leverer vi 24 X 7 kundeservice support via vores Globale NOC i Hongkong med flersprogede support ingeniører (engelsk, mandarin, kantonesisk, tamil, tagalog , malaysisk, hollandsk og spansk). Vi har også supportcentre i Australien, Malaysia, Holland, Danmark og USA.

For mere information om vores satellit kommunikations løsninger